کلایمر
[vc_row][vc_column][vc_column_text]
کلایمر
تاریخچه
طراحی و ساخت کلایمر به اواسط جنگ جهانی دوم بر می گردد. در آن زمان آلمانی ها به شدت در حال ساخت و ساز در بعد های مختلف مسکونی و نظامی بودند. در این دوره ساخت ساختمان های بلند مرتبه بسیار گسترش یافته بود. لذا طراحان و ایده پردازان دنبال روش هایی بودند تا سرعت ساخت و ساز را افزایش دهند که در این خصوص می توان به ساخت دیوارهای آماده، سازه های متحرک و اتصال موقت و دیگر تکنولوژی های نو ظهور اشاره نماییم. یکی از واجبات ساخت و ساز استفاده از داربست های فلزی بوده است. داربست با توجه به خصوصیاتی که داشت باعث طولانی شدن و کاهش امنیت جانی کاربران می گردید. در نتیجه محققان در صدد طراحی و ساخت تکنولوژی جایگزین بودند. تا اینکه در اواخر جنگ جهانی دوم نمونه اولیه از کلایمر توسط شرکت اسکافور ارائه گردید. در طی یک دوره آزمایشی یک ساله ، این محصول بهینه سازی و سیستم های امنیتی مختلف بر روی آنها اضافه گردیدند. کلایمر با ورود به بازار سریعا مورد استقبال قرار گرفت و عمدتا در پروژه های ساختمانی و صنعتی مانند نیروگاه ها، سد سازی، پل سازی، برجک ها و تعمیر و نگه داری سازه های صنعتی مورد استفاده قرار گرفتند. با مرور زمان تکنولوژی کلایمرها تکمیل و سیستم های امنیتی مختلف اضافه گردید که باعث افزایش کارایی و اطمینان این دستگاه ها شدند.
با توجه به استقبال گسترده کلایمر در کشورهای صنعتی و نیاز صنایع مختلف به این تکنولوژی، شرکت های دانش بنیان مختلف شروع به تحقیق و توسعه در خصوص بهینه سازی و افزایش کارایی کلایمرها کردند که باعث گسترش چشمگیر تولید این محصول توسط شرکت های مطرح و توسعه فناوری آن در سال های آینده گردید. پس از آنکه کلایمر به عنوان یک تکنولوژی جدید جایگاه خود را در صنایع و بخش های مختلف پیدا کرد.
تعریف کلی کلایمر
برای افزایش سرعت در ساختمان سازی دستگاه هایی ساخته شد که هزینه کمتری نسبت به داربست ها دارد و باعث افزایش و سرعت در ساختمان سازی می شود. در شکل زیر نمونه یک دستگاه کلایمر نشان داده شده است.
این دستگاه ها برای نماکاری، سیمانکاری، نماشویی، تعمیر، نگه داری و…. در پروژه های ساختمانی و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.
✍دوست عزیزم شما فقط قسمتی از مقاله ی ما را مشاهده نموده اید . برای دریافت کامل این مقاله، نسبت به دانلود مقاله اقدام نمایید:
[download id=”1309″]
سایر مطالبی که در این فایل آموزشی برای شما قرار داده ایم به شرح ذیل می باشد :
- انواع کلایمر بر اساس کارایی
- انواع ترمز مورد استفاده در کلایمر چیست ؟
- مزیت کلایمر
- تفاوت عمده کلایمر با بالابر های مرسوم
- ایمنی کلایمر
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
دیدگاهتان را بنویسید